Babymatras op maat

Babymatras op maat

Veel kindermatrassen worden gemaakt in standaard afmetingen, maar een babymatras is zijn vaak ovaal of van een andere afwijkende maat. Wat wij in de praktijk ook veel meemaken is dat klanten thuis nog een oude wieg hebben staan en alleen het matrasje willen vervangen. Dan is een babymatras op maat DÉ oplossing!

Babymatras geheel op maat gemaakt

babymatras op maatWij kunnen uw babymatras namelijk geheel op maat maken. Het meest verkochte babymatras op maat is een babymatras van traditioneel koudschuim. Deze koudschuim matrasjes hebben een kern van zeer veerkrachtige HR 40 CFK-vrije koudschuim. Ze zijn comfortabel afgewerkt met een luxe dubbeldoeks hoes, die afritsbaar en wasbaar is tot 40 °C. De matrashoes is gevuld met 300 grams M2 hollow fiber.

Daarnaast kunt u kiezen voor een babymatras van Pantera koudschuim, dit is binnen het kouschuim het Nederlandse topmerk koudschuim.

Wilt u echt het aller allerbeste voor uw baby? Kies dan voor een talalay latex babymatras. Hiermee heeft u een supermooi natuurlijk product, en werkelijk het beste matras wat uw baby kan wensen.

Al onze babymatrassen op maat hebben goede vochtregulerende eigenschappen, ze zijn anti-allergisch en ze ventileren goed. Ze zijn geschikt voor elke goed ventilerende bedbodem en voldoen aan alle eisen waaraan een goed babymatras moet voldoen.