Onze levertijden

Onze levertijden

Wij maken alle matrassen zelf in onze eigen fabriek in Heerenveen. Dit betekent dat we zodra we uw bestelling ontvangen hebben, we het matras zelf gaan produceren. De tijd tussen de ontvangst van uw bestelling en het moment dat uw matrasje klaar is, ligt rond de tien werkdagen.

Onze vuistregel

We gebruiken doorgaans de volgende vuistregel: uw matras komt een week nĂ¡ ontvangst van uw bestelling uit onze productie en is dan die vrijdag hier in onze showroom in Heerenveen af te halen. Heeft u gekozen voor het thuis laten bezorgen van uw bestelling, dan wordt in de regel het matras de maandag daarna verstuurd via de pakketdienst GLS.

Een voorbeeld uit de praktijk

U bestelt een babymatras in week 1 dan ligt uw matras op vrijdag in week 2 voor u klaar in onze showroom. Deze versturen we dan op maandag in week 3 naar u toe. Doorgaans heeft u hem dan de volgende dag in huis.
NB wanneer u een babymatras besteld heeft waarvoor we een mal nodig hebben, bijvoorbeeld bij een ovaal babymatras of een babymatras met schuine zijden, dan gaat de levertijd in op het moment dat we uw mal ontvangen hebben.