Over ons

Specialist in matrassen

Babymatrasje.nl is een initiatief en onderdeel van Matras Factory uit Heerenveen. De reden dat wij een aparte website hebben gemaakt speciaal gericht op babymatrassen is omdat wij u in uw zoektocht naar een nieuw babymatras graag goed, volledig en juist willen informeren. Wij krijgen dagelijks te maken met aanvragen voor babymatrassen, wiegmatrassen en kindermatrassen, soms met ‘standaard’ afmetingen, maar ook vaak met afwijkende afmetingen en vormen. Ovaal, schuine zijden of rechte maten, voor ons allemaal dagelijks werk.

Alleen het beste is goed genoeg

Wij maken jaarlijks honderden babymatrassen en ieder babymatras wordt door onze medewerkers in onze eigen fabriek in Heerenveen gemaakt. Wij gebruiken bij het maken van onze matrassen alleen hoogwaardige en gecertificeerde West Europese grondstoffen. Hierdoor bent u verzekerd van een veilig en duurzaam matras.

Showroom

Mocht u bij ons langs willen komen om bijvoorbeeld even op matrassen te proefliggen, of een mal langs willen brengen, dan bent u uiteraard van harte welkom in onze showroom in Heerenveen.